Gaveidéer til børnefødselsdage

Har du et barn i folkeskolen, oplever du nok, at vedkommende skal til børnefødselsdage året rundt, og når de er så små, er det typisk små gaver til børn, som er kutyme. Men hvem har en masse små gaver liggende, som kan hives frem til, når den næste kammerat fylder år? Det kan være, at det bare bliver et par mønter pakket i en kuvert, men det er selvfølgelig en meget nem løsning. Det ville gøre gaven mere personlig, hvis man gjorde mere end det højst nødvendige, og det kan sagtens lade sig gøre som forælder – også uden at det bliver en tidskrævende ekstraopgave.

 

Det’ sjovt, det’ småt, det’ for børn

Hvis du går igennem en Flying Tiger-butik, kan du finde en masse små, finurlige stykker legetøj til meget billige penge. Det kan være neglelak, gummibolde, blyanter eller meget, meget andet. Det er harmløse små gaver, som kan gøre alle børn glade. En typisk gave fra børn til børnefødselsdage er typisk på omkring de 20-25 kr., men det er selvfølgelig afhængig af om der er sat bestemte regler for gaver og priser på den lokale skole eller institution. Det kan i hvert fald være en god ide at købe et stort antal ind, så der ikke er behov for at gå i butikker hver eneste gang dit barn skal til børnefødselsdag.

 

Gør det nemmere – bestil massevis af små gaver

Har du ikke tid nok eller finder butikkernes udvalg uinteressant, kan du også bestille store pakker med små gaver til børn over nettet. På den måde kan du altid være sikker på, at du altid har en gave klar til næste gang dit barn skal til børnefødselsdag. Desuden er det meget praktisk at have et lager, fordi man ved aldrig, hvornår der er behov for nogle sjove ting til de små – også i hverdagene. Så et god råd fra os til jer læsere: Fyld skuffen med små gaver til børn, så du altid har noget til børnefødselsdagen. Det vil spare jer fra ekstra arbejde og give de små et smil på læben ved synet af nyt legetøj.