Hvad giver man manden, som har alt?

Selvom det efterhånden er et slidt spørgsmål at stille, så føles det ikke desto mindre stadig lige relevant – for det kan virkelig være en udfordring at regne ud, hvad man skal give en mand for at vise ham, at man værdsætter ham. Måske er han ikke typen, der ofte nævner sine ønsker, eller måske går han bare ikke super meget op i gaver.

Når julen eller fødselsdagen banker på vil man dog alligevel gerne forkæle ham lidt. Derfor giver vi dig her vores bud på, hvordan man får julelysene antændt i mandens øjne.

 

Årets utvivlsomme gavehits

  • En iRobot Roomba Robotstøvsuger til de huslige pligter. Kan det fra tid til anden være ham en kamp at få svinget støvsugeren, så er en robotstøvsuger lige sagen. Den gør det hele for ham – og den er måske endda grundigere.
  • Giv ham følelsen af kontrol med en Saphe Trafikalarm. Der er næsten intet mere frustrerende end at blive blitzet på vej til arbejde. Med en trafik alarm i forruden vil han føle, at han i sandhed kender vejene, hvilket han uden tvivl vil sætte pris på.
  • Scalextric Racerbane – lad manden slippe sit indre legebarn løs. Det er et velkendt faktum, at mænd aldrig helt stopper med at være børn, og selv som voksne ville de synes, at det var fedt at køre med fjernstyrede biler – især hvis de er ekstra realistiske.
  • Få ham til at føle sig classy med et lækkert ur eller en god parfume. Visse klassikere går bare aldrig af mode, og alle mænd vil gerne føle sig ekstra sofistikerede sommetider. Et flot armbåndsur eller en velduftende parfume er lige sagen i den forbindelse.

Det behøver ikke at være raketvidenskab at finde gaven til manden, som har alt. Med disse gaveideer er der lidt for enhver mands smag, så du er garanteret juleglæde når gaven pakkes op juleaften.