Dette indlæg er sponsoreret.

Hvis du er løbet tør for gode idéer til, hvordan du overrasker din kæreste med den bedste gave – så er du havnet det rigtige sted. Hos Ideernes har vi fundet den helt perfekte gave til kæresten. For med en overraskelse som en weekendtur i Kroatien, vinder du nemlig prisen som den bedste kæreste i verden.

Forestil dig, at du tager din kæreste med på en romantisk weekendtur, hvor I kan nyde hinanden og det smukke land fuldt ud. Lange gåture ved vandet, en romantisk middag med udsigt til den vidunderlige kyst og en masse kulturelle oplevelser, hvor I bare kan fokusere på hinanden og nyde hinandens selskab.

 

Kroatiens mange smukke facetter

Man kan helt klart snakke om flot arkitektur og storslået natur, når man ser nærmere på Kroatien. På en weekendtur i Kroatien kan I nå at se meget af det, som landet byder på – både kulturelle og naturoplevelser. Kroatiens kyst er især kendt som et romantisk og enestående sted, hvor man kan fejre kærligheden.

I Kroatien kan I også med fordel gå på opdagelse i de gamle bydele, som giver jer et spændende indblik i den kulturelle historie. Langs kysten er der også gode badeforhold; krystalklart vand og flot udsigt til Adriaterhavet. Med en weekend i Kroatien kan dig og din kæreste kombinere skønne strandoplevelser, hvor I har mulighed for at slappe af eller finde spændende kulturoplevelser.

I kan tage flyet til en af Kroatiens lufthavne som f.eks. Split eller Zagreb. I Split kan du overraske din kæreste med en romantisk bådtur, hvor I kan smage på lokale skaldyr og fisk. Det er også meget populært for par at nyde solnedgangen ved bugten, Bačvice.

Du kan også med fordel tage kæresten med til Zagreb, hvor bl.a. den populære gade, Kalerga, er et besøg værd. Kalerga er en af de ældste gader og emmer derfor af den kroatiske historie. I Zagreb findes også Vladimir Nazar Park, som er en kæmpe park, der praktisk talt ligger på toppen af byen med en udsøgt udsigt.

 

Nyd Kroatien i de varmeste måneder

Vi vil anbefale jer at rejse, når vejret er varmest i månederne mellem juni og september. I de måneder ligger temperaturen mellem 23-27° C. I sommermånederne er der næsten ingen nedbør. Varme sommeraftener er altid værdsat – især hvis vejret i Danmark ikke er særlig varmt eller tørt.

Det fede ved at besøge Kroatien er, at dig og din kæreste nemt kan transportere jer selv, og det er især vigtigt, hvis I kun er i landet for en weekend. Buslinjerne er vildt gode, og mulighederne for billeje er mange. I kan også udnytte det gode vejr ved at cykle eller leje en scooter til at udforske landet med.

 

Det koster en weekendtur til Kroatien

Det kan være meget svært at give en pris på en tur til det skønne land. Hvis I f.eks. booker en overnatning på et 3-stjernet hotel, kan prisen variere lige fra 25-100 euro pr. person ved booking af et dobbeltværelse. Ofte kan man være heldig at finde en billige flyrejse, hvis du sørger for at booke, når flypriserne er i bund.

Hold øje med fly- og hotelpriserne i god tid, før du vil overraske din kæreste med en weekendtur – på den måde får I den bedste oplevelse for pengene.