Nogle gange kan det være rigtig svært at finde den helt rigtige gave til sin mand. Manden, der har alt. Han har måske et værksted fyldt med alt det værktøj, en mand skulle have brug for. Han har den cykel, som han altid har drømt om. Og han har en flot garderobe med et outfit til alle typer af arrangementer. Ja, han har faktisk alt. Overvej, hvis du kunne give ham en gave, der virkelig ville slå benene væk under ham. Det tror vi faktisk sagtens, du kan. Hvis du vil gå all in, kan du købe en bil din mand – og nedenfor begrunder vi, hvordan det kan lade sig gøre.

 

Find en masse bilblade og gør dig nogle overvejelser


Vi mener naturligvis ikke, at du skal finansiere bilen helt alene – men du kan med fordel give ham gaven, at I skal købe en bil sammen. Gaven er, at du har gjort dig nogle overvejelser. Du kan overraske ham ved at give ham en stak bilblade i gave. Fortæl, hvordan du har tænkt på ham og hans smag, imens du har kigget på potentielle biler. Det vil med garanti gøre ham glad, hvis han er bilentusiast, at hans kone har lyst til at bruge tid med ham til at dykke ned i en af hans hobbyer. Hvis du gerne vil slå benene væk under ham, så tør vi godt at sige, at det vil du gøre, hvis du giver den her gave.

 

Mærk efter, om det er det rigtige tidspunkt


Gaven får kun gennemslagskraft, hvis bilkøb i forvejen er jeres ønsker for fremtiden. Derfor er det vigtigt, at du mærker efter, om det nu også er det helt rigtige tidspunkt. Du skal være åben overfor og klar til at købe bil – og det samme skal han naturligvis. Du kan derfor med fordel stikke nogle følere ud. Prøv at give nogle små hentydninger i hverdagen og læg mærke til hans reaktion. Hvis han hurtigt affejer emnet pga. eksempelvis økonomi eller andre grunde, som ikke vil ændre sig efter, at du har givet gaven – så kan det være, at det er bedre at vente til et bedre tidspunkt. Din mand skal være med på at købe ny bil, ellers falder hele ideen lidt til jorden.

 

Gør gaven til en masse biloplevelser


Hvis du gerne vil spice gaven lidt op, kan du nemt gøre det. Du kan f.eks. arrangere, at I skal til åbent hus ved forskellige forhandlere. Et andet forslag kunne være, at du inviterede ham på bilmuseum, til et biltræf eller en anden form for bilevent. På den måde bliver gaven mere, end at du gerne vil købe bil sammen med ham. Gaven bliver, at du interesserer dig og investerer tid i det, som også betyder meget for ham. På den måde kan I opleve en masse, imens I finder den helt rigtige bil sammen. Hvis det ikke er at gå all in på gaver, så ved vi næsten ikke længere, hvad der er.