Giv en anderledes gave i form af escape room

Hvis du er på udkig efter den ideelle gave, og ønsker at give en anderledes gave, så hvorfor ikke give en tur i escape rooms?

Hvis modtageren af gaven er en person, der elsker adrenalinen, der opstår, når man er i en presset situation, er escape room den oplagte gave. Escape room er en måde, hvorpå I for et øjeblik kan trylle jer væk fra den kedelige hverdag og opleve noget vildt, man ikke oplever til daglig.

 

Escape room for hele familien

Escape room er en meget alsidig aktivitet, idet den kan målrettes den/de person(er), du skal afsted med. De fleste escape rooms tilbyder en del forskellige rum, hvor I har mulighed for at kaste jer ud i det tema for escape roomet, som I finder mest interessant. F.eks. tilbyder Escape Games Junglemysteriet, hvor I tager på et nervepirrende eventyr, der indebærer at skulle spille på et overnaturligt og ildevarslende brætspil. I vil blive testet i jeres samarbejdsevner samt evnen til at løse gåder. Spillet er af let til middel sværhedsgrad og særligt velegnet til familier og andre gæster, der ikke er til uhyggelige temaer.

Et andet escape room hos Escape Games er rummet Black Magic. Black Magic er et rum, der byder på sort magi, hvor I i fællesskab skal finde en fælles vej ud af Black Magic-universet. I vil støde på hekse-stjerner, Tarot-kort, mystiske formularer, gåder og mysterier, der skal løses, hvis I vil tilbage til den verden, I kender. Sværhedsgraden for Black Magic er middel til høj, og den generelle anbefaling til dette rum er, at alle deltagere som minimum er +12, og der som minimum er 1 voksen pr. gruppe.

 

Escape room ud af huset

Hvis I ikke er vilde med ideen om at skulle være låst inde i et rum, tilbyder nogle udbydere også muligheden for at leje et mobilt spil, som I kan spille i selvvalgte omgivelser. Hos Escape Games indebærer dette disse spil:

  • E-Scape Museet
  • Zombie Vaccine
  • Tryllenummeret