Dette indlæg er sponsoreret. 

Når badeværelset trænger til en kærlig hånd, er det en fordel at kende til, hvordan du bedst kommer i mål med dit nye badeværelse. Hos Ideernes.dk har vi derfor samlet inspiration til dig, der synes, at badeværelsesrenoveringen godt kan være en stor mundfuld.

 

Mindre renovering – store resultater

Hvis du er træt af lågerne på dit badeværelse, eller du bare synes, at det trænger til noget personlighed, kan du for få midler ændret udseendet på dit badeværelse radikalt. Ved at udskifte skabene eller lægge folie på lågerne kan du ændre badeværelset fuldstændigt. Generelt har farver, struktur og belysning stor betydning for indretningen – og det er heldigvis parametre, som du nemt selv kan justere på.

 

Større renovering af badeværelset

Hvis du har lyst til at ændre selve indretningen af badeværelset eller på anden vis er ude i den helt store renovering, kan du med fordel selv udskifte alt lige fra håndvaske til fliser og toilet/bad. Det behøver faktisk ikke være et uoverskueligt projekt. Læs med her og find ud af, hvad der er vigtigt at vide, inden du går i gang med renovering af badeværelset.

 

 

Få styr på reglerne, inden du går i gang

Vær opmærksom på, at der er en del arbejdsopgaver, som du ikke må udføre. Sæt dig ind i lovkravene på forhånd, så du ikke kaster dig ud i projekter, som du ikke må følge til dørs. Husk også, at hvis du fuger på egen hånd, skal du bruge fugematerialer, der kan tåle fugt og er egnet til vådrum. Hvis du er i tvivl, så kontakt hellere et professionelt fugefirma.

Igennem hele processen er det bedre at kontakte professionelle fagmænd, hvis du føler dig på usikker grund. Det gælder, hvad enten du er i tvivl om VVS-, flise- eller kloakarbejde.