Dette indlæg er sponsoreret.

Selvom vi indretter os på vidt forskellige måder i vores små huse og lejligheder, så elsker vi danskere vores hjem. Hvis man blot tænker på hygge og Danmarks stolte designtradition, er det tydeligt for enhver, at vi i høj grad lever i en kultur, hvor hjemmet spiller en rigtig stor rolle. Derfor bruger mange danskere da også meget energi, tid og mange penge på at indrette og renovere deres hjem. Er du en af dem, der står foran et renoveringsprojekt på badeværelset, er du kommet til det helt rette sted. For inden du går i gang med det helt store gør det selv-projekt, er der en del ting, du bør overveje. Først og fremmest bør du overveje indretningen: Drømmer du fx om et lysere badeværelse, et badekar eller en ekstra bruser? Samtidigt bør du også finde din indre indretningsarkitekt frem. Hold dig til én simpel, funktionel og æstetisk stil. Derudover bør du tænke langsigtet – ikke kun ift. stilen, men også når det kommer til miljøet. Så vælg vandbesparende løsninger. Slutteligt bør du finde en erfaren, kompetent og lokal VVS-montør, som du stoler på. En dygtig og autoriseret VVS-installatør betaler sig – både på den korte og lange bane.

 

Tag VVS’eren med på råd!

Dertil kommer, at det er et lovmæssigt krav, at meget af arbejdet på badeværelset rent faktisk bliver udført af en autoriseret VVS-installatør. En dygtig VVS’er kan samtidigt være en værdifuld sparringspartner i flere dele af renovationsprocessen. VVS’erens arbejde består ikke blot af kloakservice, men også af totalrenoveringer af badeværelser. På den måde er det en god idé at tage en erfaren VVS’er med på råd, da han ser mange forskellige badeværelser i sit daglige arbejde. Han kan således være en stor inspirationskilde allerede tidligt i processen.

 

Vælg lokalt!

Men en VVS’er er naturligvis ikke bare en VVS’er, og derfor bør du vælge en med erfaringen og ekspertisen i orden. Hvis du leder efter en troværdig og professionel VVS-montør i Hellerup, bør du overveje Leon Petersen, der foruden sin faglighed og erfaring også kan bringe en masse andet i spil. Den autoriserede VVS’er kan nemlig tilbyde totalløsninger på renoveringer af badeværelser, men mindre kan også sagtens gøre det. VVS-firmaet har i øvrigt Sjællands største showroom med badeværelser, og de kan fx også tilbyde 3D-tegninger. På den måde kan du få visualiseret dit nye badeværelse, inden selve renoveringen begynder. Det er et fremragende værktøj, der giver en ekstra sikkerhed for dine valg, efter du har fået samlet al inspirationen til dit nye badeværelse. Så uanset om du ønsker at gøre intet eller det meste selv, så kan denne pålidelige og professionelle VVS’er i Hellerup altså varmt anbefales. God fornøjelse med dit nye drømmebad