Derfor er det en god ide at leje et stillads

Stilladser kan bruges af både private og erhverv. Og de kan både brugs til indendørs og udendørs arbejde. De bliver oftest brugt i forbindelse med byggeprojekter, renovering af facader, tagrenovering og meget mere. Den primære funktion, som stilladser tilbyder, er sikkerhed.

 

Fordele ved at leje stilladser

Du kan med fordel overvejer at leje et stillads til dit næste hjemmeprojekt. Det kan være, at det er tid til en rensning af tagrenderne, renovering af taget eller noget helt tredje. Hvis det er oppe i højden, er det er altid vigtigt, at sikkerheden er i orden. Der er ingen grund til at risikere noget som helst, når man skal gå og hygge med et lille hjemmeprojekt. Stilladserne kan bidrage til, at du får en bedre arbejdsstilling, da det er skridsikkert. Derfor skal du ikke bekymre dig, hvis du arbejder oppe i højderne.

Derudover er det en god ide at leje, hvis det kun er midlertidigt, du skal bruge dem. Så nytter det jo ikke noget, at de står og fylder derhjemme resten af året.

 

Vælg mellem to typer af stilladser

Der findes groft sagt to typer af stilladser, og det er vigtigt, at du vælger den rigtige type til dit stykke arbejde. De to stilladstyper er:

  • Foldestillads
  • Rullestillads

 

Det gode ved et foldestillads ligger i navnet. Det kan foldes sammen og er nemt transporterbart. Det er det oplagte valg, hvis du skal bruge stilladset mange forskellige steder i løbet af en dag. Det er lidt mindre i højden, og derfor kan det også bruges indendørs.

Et rullestillads er derimod mere velegnet til udendørs brugs. Det er mere robust og har en bredere platform – hvilket giver dig mere arbejdsplads. Det er altså et rigtig godt stillads, hvis det er udendørsarbejde i højderne, du skal lave.

Det er en god ide at tage sig tid til at finde det rette stilladsfirma, hvis du er ude efter leje af stilladser, så du ved, at det er nogle ordentlige stilladser.