Det slidstærke laminatgulv

Laminatgulve er én af de mest slidstærke gulve og derfor et populært valg hos mange. Laminatgulvet er lavet af imprægneret papir, som under højt tryk er presset sammen til en stærk overflade. Denne overflade er så godt som uimodtagelig over for ridser. Da laminatgulvet er slidstærkt, kan det holde i mange år, uden at der kan ses spor af slid i gulvet. Dog kan dybe ridser i laminatgulvet ikke fjernes, og gulvet kan heller ikke slibes ligesom et trægulv. Til gengæld egner laminatgulvet sig til at lægge oven på et gammelt gulv, uden at det gamle gulv behøves at blive fjernet, da laminatgulvet ikke er særligt tykt. Laminatgulve fås i alle farver og mønstre og kan sammensættes, så gulvet passer til lige præcis dit hjem og dine ønsker. Derfor er laminatgulvet et godt og slidstærkt alternativ til trægulvet.

Massive gulvplanker er flotte og solide

Trægulve er det populære valg hos mange. Men der findes mange forskellige typer af trægulve. Der findes både gulve lavet af almindelige træsorter og af mere sjældne træsorter. Mens nogle træsorter kan fås færdigbehandlet, kræver andre træsorter efterbehandling. Blandt de mange muligheder inden for trægulve er bl.a. massive gulvplanker. Massive gulvplanker er flotte, af høj kvalitet og yderst solide. Derfor holder massive gulvplanker væsentlig længere tid sammenlignet med lamelplankegulve. Tilmed ser massive gulvplanker flottere og mere naturlige ud. Hvis du overvejer massive gulvplanker, kan du finde dem hos WT Gulve.

Betongulve er det billigere alternativ

Betongulve er billigere end de øvrige typer af gulve. Beton er lavet af vand, grus og cement, og disse materialer koster ganske enkelt ikke lige så meget som materialer, der bruges til andre typer af gulve. Mulighederne er mange med et betongulv, da det både kan males, vokses og poleres. Tilmed er betongulve meget slidstærke og holder derfor i mange år. Dog kan betongulve være hårde og kolde at gå på.