Derfor er det en god idé at få en garageport

En garageport er en port, som lukker garagen til og sørger for, at bilen og eventuel opbevaring er skjult samt sikret bag den. Foruden det visuelle aspekt i form af den lukkede afskærmning forbliver din garage (og ikke mindst din bil) fri for skader og snavs fra vind og vejr. Garagen fastholder en kontrollerbar og behagelig temperatur året rundt, hvilket uden en garageport ellers ikke ville være muligt grundet de skiftende årstider. Udover de æstetiske samt vedligeholdelsesmæssige fordele ved at anskaffe sig en garageport kan en væsentlig årsag til at få en også hænge sammen med et øget behov eller ønske for tyverisikring af sin bil og andre ejendele i garagen, da porten lukker af for uvedkommende. Der er med andre ord mange gode grunde, hvis du sætter pris på et rent og sikret sted til din bil, og derfor skal du få en garageport.

 

Hvilke af typer af garageporte findes der?

Der er et relativt stort udvalg af forskellige typer af garageporte, som udbydes og skræddersyes efter kundens individuelle behov og ønsker. Forskellen afhænger oftest af, hvilket materiale porten er lavet af, hvordan den åbner og lukker samt eventuelle individuelle tilpasninger el.lign..

Der findes bl.a.:

  • Vippeport
  • Ledhejseport
  • Rulleport
  • Sidekørende ledhejseport
  • Sidehængt port
  • Manuel eller automatisk garageport

 

 Det skal du huske inden du køber garageport

Det vigtigste at huske i forbindelse med købet af en ny garageport er, at den nye port altid bliver tilpasset efter dit specifikke behov. Garageporten skræddersyes og monteres, så den passer til netop dine mål og ønsker. Det er dog altid en god idé at forberede sig lidt inden købet og tænke over et par relevante emner såsom garagens form, struktur, eventuelle vinduer og døre, med eller uden automatisk betjening og sidst, men ikke mindst farvevalg og garagens design. Prisen på garageporten afhænger i sidste ende af den samlede vurdering af alle disse faktorer.