Hold din polterabend i det fri

Polterabend har en lang, tung tradition bag sig og kan i dag tage sig ud på et væld af måder – oftest på gommen og brudens bekostning. Det er heldigvis en kærlighedserklæring, når venner og familie tester dine grænser i anledningen af dine såkaldt ”sidste dage som en fri person”. Alkohol er en meget naturlig del af en polterabend, men det hænder, at man får startet for tidligt, og festen derfor også må slutte alt for tidligt. Start i stedet polterabend i det fri, hvor I alle kan teste jeres grænser, grine af hinanden og gøre jer fortjent til en iskold fadøl på bagkant. I dette indlæg får du tips til at holde polterabend i det fri med aktiv bevægelse i fokus.

 

Derfor skal I vælge den aktive polterabend

 Det er ikke, fordi det ene udelukker det andet. En aktiv polterabend betyder ikke mindre af alt det andet gøgl og spas, I ellers ønsker at fylde dagen med. Men det er en fantastisk måde, hvormed I sammen kan teste grænser, lave konkurrencer og i det hele taget være fælles om dagens aktiviteter. Den aktive polterabend kunne fx starte i en klatrepark, som der i dag findes utroligt mange af i Danmark. Det er en udfordrende og sjov aktivitet, som I kan lave sammen, og hvad I finder på af straffe, gevinster og andet internt undervejs, er helt op til jer.

 

Prøv noget nyt som gruppe

 En polterabend består jo oftest af bruden eller gommen og deres allerbedste venner. Derfor kender I hinanden godt, tilliden er stor og festen endnu større. Det kan derfor også være sjovt for jer at prøve noget helt nyt som fx en tur i klatrepark, en tur i gokarts eller andet, der samler både konkurrence, sjov og aktiv bevægelse i én.