At have en bevokset have med frodige blomsterbede, grønne planter og smukke blomsterbuske kræver både grønne fingre, tid, og flid. Har du ingen af delene, men vil du stadig gerne have en smuk have, er kunstige blomster og planter lige sagen.

 

Kunstige blomster, der går i ét med haven

Når du hører ordene ’kunstige blomster’, tænker du nok på den falmede plastikblomsterbuket som din mormor havde stående på skænken derhjemme, men faktum er, at kunstige blomster efterhånden er blevet så naturtro, at du knapt kan kende forskel på dem og den ægte vare. Boutique Bonica i Hørsholm nord for København forhandler et bredt udvalg af naturtro planter og blomster, lige fra potteplanter til afskårne blomster og træer. Mange kunstige blomster er lavet i silke eller bomuld, hvilket gør, at de ligner den ægte vare til forveksling og ikke skiller sig ud blandt naturlige blomster og planter

 

Glem havearbejdet og få mere tid

Kunstige blomster og planter kan være det perfekte supplement til din have eller udestue. De er ikke afhængige af solens stråler, gødning eller den rette mængde vand, hvilket betyder, at du kan slippe for at bruge tid på pasning og pleje. I stedet kan du bruge sin tid på andre hobbyer eller fritidsaktiviteter.  Kunstige blomster og planter kan sættes i vaser, potter, hængepotter og små bede, og de fleste kan sågar klare et mindre regnskyl. Dog kan de færreste klare mere heftige vind- og vejrforhold, så det er anbefalelsesværdigt at have dem i potter og vaser, så de nemt kan rykkes i ly.

 

Smuk og frodig have året rundt

Mens ægte blomster og planter nemt visner og forgår, hvis de ikke får den rette pleje, holder kunstige blomster og planter sig pæne helt uden pasning. Om vinteren og i efteråret er naturen trist at se på, men med kunstige blomster og planter, kan du give dit hjem og din have liv året rundt og nyde din yndlingsblomst, hvad enten den er i sæson eller ej.

Læs også om de 3 perfekte gaver til konen her.