Dette indlæg er sponsoreret. 

Sådan får du en hyggelig terrasse

En af de mange gode ting, der er ved den danske sommer, er, når man kan nyde de forhåbentlig mange lune sommerdage på terrassen. Her kan man sidde med vennerne med et godt glas kold hvidvin eller bare slappe af og nyde den friske luft og de varme solstråler.

 

Fleksibel og hyggelig indretning

Men for at du rigtig kan skabe hyggelige rammer og nyde foråret og sommeren på terrassen, så er det en god ide, at du tænker over at gøre terrassen hyggelig, men også fleksibel. Når du indretter et fleksibelt uderum på terrassen, kan du hurtigt og let flytte rundt efter behov, så du er klar, hvad enten vennerne kommer til aftensmad, eller I blot skal smide jer og nyde skyggen i den varme sommerhede.

Men hyggen betyder også en hel del, og hvis du sørger for at få gjort din terrasse hyggelig og indbydende, vil du med garanti få den brugt mere. Her får du et par tips til, hvordan du kan gøre din terrasse endnu hyggeligere:

  • Find en masse bløde tekstiler, både puder, puffer og tæpper
  • Få belysning, så du kan være der om aftenen. Hæng fx lyskæder eller lanterner op
  • Få en hængekøje
  • Indret med både blomster og planter
  • Skab eventuel en lille hyggekrog
  • Anskaf dig terrasse varmere, så vil terrassen også kunne bruges, når det danske sommervejr er knap så godt

 

Overdæk din terrasse

Et andet god tip til at få brugt din terrasse endnu mere er, at få den eller blot dele af den overdækket. Med en overdækket terrasse kan du stadig nyde terrassen, selv på en regnvejrsdag, og samtidig kan overdækningen også bruges, hvis du søger skygge på en varm solskinsdag.