Hvorfor vælge et massivt trægulv?

Smukke trægulve er efterhånden det nye sort. Det skyldes, at et massivt trægulv kommer med en række fordele. Læs med her og bliv klogere på trægulvets egenskaber.

 

Trægulvets tidløse æstetik

Det første store plus ved det massive trægulv er det, som du opfatter ved allerførste øjekast. Den naturlige skønhed. Et massivt trægulv udgør et smukt, gennemgående element i hjemmet og løfter æstetikken op på et højere niveau.

 

Et gulv af træ går desuden godt i spænd med mange forskellige stilarter. Behandles dit trægulv med en neutral olie eller ludbehandling, får det en flot, lys finish, som danner det perfekte grundlag for den enkle, skandinaviske indretning.

 

Du kan også vælge at tage trægulvet i en helt anden retning og give det en tur med en mørkere olie. Dette giver et mere rustikt udtryk, som harmonerer godt med en mere karakterfyld indretningsæstetik.

 

Holdbarhed i hundrede år

Uanset din æstetiske præference er et massivt trægulv en yderst fornuftig investering, når du bygger nyt eller renoverer. Dette skyldes, at trægulvet er af en fuldstændig uovertruffen kvalitet. Dette betyder, at de nærmest holder for evigt, hvis du plejer og behandler dem ordentligt.

 

Et massivt trægulv er kendt for at have en levetid på op til flere hundrede år. Naturligvis kan det ikke undgås, at gulvet udsættes for slid, men grundet massiviteten kan trægulvet slibes ned igen og igen, og dermed vil det kunne fremstå som nyt efter et århundrede.

 

Trægulvets variationsmuligheder

Det massive trægulv er også populært for sine mange variationsmuligheder. Et trægulv er nemlig ikke bare et trægulv. Et trægulv kan lægges på et utal af forskellige måder. Det er helt op til dig, om du ønsker et klassisk plankegulv, eller om gulvet skal lægges i et smukt sildebensmønster.