Hold festen i 2021

Grundet Corona-pandemien har samfundet været lukket mere eller mindre ned i hele år 2020. Nu har årsskiftet meldt sin ankomst, og vaccinen er langsomt ved at komme ud. Det betyder, at vi efterhånden kan vende tilbage til normen og den normale hverdag. Folk har en iver efter at komme ud og feste efter lang tid med påpasselighed, når det kommer til sociale sammenhænge. Derfor skal der holdes konfirmationer, fødselsdage, udskudte bryllupper og andre former for fester, der ikke kunne blive fejret sidste år. Her kan du læse mere om, hvordan festen kan foregå i 2021 under de fortsatte restriktioner i hele landet.

 

Udfordringer ved afholdelse af arrangement

Selvom vaccinen er på vej, så går det langsomt, før den er fremme i hele samfundet. Det er heller ikke alle, der vil få den på samme tid. Derfor er der stadig en opfordring fra regeringens side om at holde afstand til sine medmennesker og allerhelst ses uden for. I den forbindelse er det en god ide at holde din fest uden for så vidt muligt. Og selvom det er vinter, kan dette godt lade sig gøre. Også på regnvejrsdage i det kommende forår. Det gælder blot om at anskaffe sig det rette udstyr, så kan du og dine venner og din familie sagtens give den gas alligevel.

 

Løsning: Teltudlejning til festen

En god løsning på udfordringen om at holde festen uden for kan være gennem teltudlejning. Lej eksempelvis festtelte i Nordjylland. Det er der flere grunde til. Det gælder eksempelvis følgende:

  • Du er sikker på at have plads nok til alle. Også plads nok til god afstand mellem dig og dine gæster.
  • Der er god udluftning, hvilket også er rigtig godt, når det gælder om at mindske spredningen af en virus.
  • Du holder dine gæster ude af huset. Dette er både godt for at undgå smittespredning, men det gør også, at du ikke skal have gang i hovedrengøring dagen efter festen, men blot skal rydde op.
  • Derudover kan du og dine festgæster lave mange sjove aktiviteter i festteltet, da der plads og rum til det hele.

Så bliv klar til konfirmationen, fødselsdagen eller brylluppet med teltudlejning og god afstand!