Sådan vælger du den rigtige vin til værtindegaven

Der findes et utal af muligheder, når kommer til værtsgaver, og det kan være svært at vælge. Du kan give både chokolade, blomster, lakridser, special øl eller noget helt anden. En ting, der ofte er en sikker vinder, er en flaske god vin, som kan ende med at blive nydt i fællesskab samme aften. Læs med her og hør mere om, hvordan du finder den helt rigtige vin til værtinden.

 

Guide til at vælge den helt rigtige vin

Når du har besluttet dig for, at værtindegaven skal være en god flaske, stopper det ikke der. Der er rigtig mange forskellige gode vine af vælge mellem, men frygt ikke, her får du et par gode råd til at vælge den rigtige vin til værtsgaven..

 

1: Find den rigtige pris

Du kan få vin i alle prisklasser, så start med at tænk over, hvilke beløb værtindegaven skal ligge nogenlunde indenfor. Herefter har du et pejlemærke, når du står og skal vælge i butikken.

 

2: Vælg den sikre flaske

Du kender med stor sandsynlighed værtinden rigtig godt, og derfor har du helt sikkert et par flasker i ærmet, som med stor sandsynlighed vil falde i god jord. Måske er der en specifik flaske, som bringer minderne tilbage til en tidligere aften? Eller generelt bare gode stunder, I har haft sammen.

 

3: Rød, hvid eller rosé?

Derudover skal du beslutte dig for, om det skal være rødvin, hvidvin eller rosé vin, du gerne vil give i værtsgave. De fleste vil altid kunne bruge en god flaske rødvin, men er du inviteret til en sommeraften, vil en hvidvin eller rosé måske være mere oplagt.

 

Uanset hvilke vin du ender med, er det svært at ramme helt ved siden af. Selvfølgelig sætter de fleste rigtig meget pris på, at få favoritvinen i værtsgave, men det er vigtigt at huske, at det fremfor alt er tanken, der tæller.