Dette indlæg er sponsoreret. 

Sådan vasker du dine vinduer korrekt

Bøvler du også altid med at få pudset dine vinduer, så har vi gode idéer til dig. Vi har nemlig samlet en række råd fra en professionel vinduespudser. Med de råd kan du klare vinduespudsningen til perfektion. Det er så udmattende at skulle pudse vinduer flere gange for at opnå et flot resultat.

Med følgende råd kan du vaske dine vinduer som professionel vinduespudser. Undgå striber på ruden og få helt rene vinduer.

 

Gode råd til vinduespudsningen – sådan gør du

De professionelle vinduespudsere siger, at udstyret spiller en afgørende rolle. Derfor bør du som minimum anskaffe dig en god skraber. Den behøver ikke være dyr, men vælger du en billig model, vil det kunne ses. Det er også vigtigt, at du bruger en indvasker, så du kan få fjernet alt skidt og snavs.

Mange steder kan du faktisk finde et vindueskit til omkring 2-300 kroner. Med et kit følger der som regel en spand, en indvasker og en vinduesskraber. Det sidste, du så mangler, er en god blanding.

Her kan du købe alverdens dyre blandinger, men det mest effektive er faktisk at lave sin egen blanding. Bland 5 liter koldt vand med 1 spsk. Opvaskemiddel og ½ hætte salmiakspiritus.

Har du vinduer, der er svære at komme til?

Hvis du f.eks. har et erhverv, hvor de udvendige vinduer er svære at komme til, kan vi anbefale dig at gøre brug af erhvervsrengøring. Du kan også kontakte professionelle, hvis du ikke kan nå dine vinduer i hjemmet. Spar penge ved at klare alle de vinduer, du kan, på egen hånd – og book så professionelle til at klare vinduerne i højden eller andre besværlige steder.