Tyverisikring af din ejendom

Bor du i et område, hvor der er problemer med indbrud? Eller ønsker du blot at sikre dig mod tyveri, så du ikke skal stå og ærgre dig, når først skaden er sket? Der findes flere forskellige måder, hvorpå du kan tyverisikre din ejendom og sørge for, at en potentiel indbrudstyv ikke løber afsted med dine værdigenstande. Læs med i dette blogindlæg.

 

Sådan kan du sikre dit hjem mod indbrud

For at forebygge indbrud i hjemmet, er der flere forskellige ting, du kan gøre som tyverisikring. Det er blandt andet, at du skal:

  • Sikre både døre og vinduer
  • Sørge for at have ordenlige låse, som ikke nemt kan lirkes op
  • Overveje at investere i sensorlys, da det både kan indikere at der er nogen hjemme, og samtidig også skræmme en potentiel indbrudstyv, hvis vedkommende nærmer sig din bolig

 

Ved disse relativt nemme metoder, kan du altså selv gøre en hel del for at tyverisikre dit hjem. På den måde kan du føle dig tryggere, hvis du skal ud at rejse eller af anden grund være væk fra hjemmet i en periode.

 

Sådan kommer tyven ofte ind

Som nævnt ovenover er det særdeles vigtigt, at du sikrer både døre og vinduer. Det er nemlig primært gennem ulåste døre eller åbne vinduer, at en tyv oftest får adgang til et hjem. Desuden skal du også sørge for ikke at have gamle og dårlige døre og vinduer, da en indbrudstyv ser muligheder i disse. Gamle døre og vinduer er nemlig langt nemmere at komme igennem. Enten ved at brække eller lirke dem op.

 

Hav styr på dine værdifulde genstande

Når en indbrudstyv har været på spil, er det som oftest de små værdifulde genstande, som bliver stjålet. Det er hovedsaligt dyre smykker, ure og andet småt tilbehør, som er let at have med derfra i en taske, og som det samtidig også er nemt at komme af med igen. Derefter er det designer møbler og lamper, men disse større genstande kræver altid lidt mere. Men dette kan du med fordel tænke igennem, hvis du skal være væk hjemmefra i en længere periode. Måske har du et sikkerhedsskab eller andet sted, hvor dine små værdifulde genstande kan blive gemt sikker af vejen.