En gaffeltruck kan gøre processen nemmere

En gaffeltruck er noget af en multitasker-maskine, der bruges i et utal af erhverv og til forskellige formål. Det er primært en maskine, der bruges til at hjælpe med at flytte og løfte paller og andre varer, og så fås de i et væld af forskellige udgaver, der gør det nemt for dig at finde den helt rette uden at gå på kompromis med kvalitet eller komfort. En gaffeltruck skal kun bruges af folk med gaffeltruckcertifikat, men der er heldigvis gode chancer for, at du eller din nabo kender en, der kan hjælpe jer. I dette indlæg vil du blive klogere på, hvordan du bygger det perfekte havemøbel af paller ved hjælp af en gaffeltruck.

 

Geniale møbler, som du kan bygge af paller

Pallemøbler har fået en renæssance inden for de seneste år, hvor der er blevet sat fokus på bæredygtighed og genbrug. Der er flere geniale møbler, som i dag bliver bygget med udgangspunkt i paller, og de kan alle være genstand for et succesfuldt gør-det-selv-projekt. Man kan fremhæve: senge til soveværelset, svævende senge af paller, pallesofa til både indendørs og udendørs brug, et rustikt sengegærde, reoler og mange, mange flere. I det næste afsnit vil du lære, hvordan du kan bygge en pallesofa til haven ved hjælp af en gaffeltruck.

 

 

Sådan bygger du en pallesofa til haven

Du skal starte med at indkøbe de rette materialer og værktøjer, så du har alt lige ved hånden, når du går i gang med processen. Når du har materialerne, skal du starte med at slibe overfladerne af pallerne, så der ikke er splinter i møbler. Få pallerne kørt ind med gaffeltruck og placer dem ovenpå hinanden og skru dem sammen. For at bygge et ryglæn skal du save en palle så tæt dens bræt nummer to som muligt – resten af pallen kan du bruge som armlæn. Sæt ryglænet ned i det første hul mellem dine sammenskruede paller og sæt armlænene på sofaens sidestykker og voila! Du har nu en pallesofa.