5 gode grunde til at tage på safari i Tanzania

  1. Den uberørte natur som findes i Tanzanias reservater giver en helt unik safarioplevelse, hvor man føler, at man kommer helt tæt på naturen.
  2. Det er nemt at komme til Tanzania. Man kan flyve direkte til Kilimanjaro lufthavn, hvorfra der kun er ca. 50 km til nærmeste safariafgange.
  3. Tanzania byder på et rigt dyreliv, med fantastiske muligheder for at se mange unikke dyr på safarien. Blandt andet er en rejse til Tanzania én af de bedste muligheder for at se “The Big Five”.
  4. Naturen i Tanzania byder også på variation, lige fra de høje punkter på Mount Kilimanjaro til de store naturreservater.
  5. Med fordelagtige temperaturer skal du ikke bekymre dig for meget om, om det er til at holde ud at være sted. Væk fra kysten er der tilpas tørt til, at man ikke føler sig omringet af fugt, og nattetimerne byder på forfriskende, køligere temperaturer.

 

Tanzania – en populær rejsedestination

Det er næppe nogen overraskelse, at safari i Tanzania er så populært. Den smukke og varierede natur, det rige dyreliv og de gode muligheder for uforglemmelige oplevelser, gør Tanzania til en turistseværdighed uden lige. Af samme årsag er der også mange muligheder for rejser og safarier i Tanzania, og det er derfor en fordel at undersøge, hvilke muligheder der er at vælge imellem.

 

Naturrige og kulturelle oplevelser i Tanzania

Når man rejser til Tanzania, får man oplevelser med i hjemrejsebagagen, som vil følge en for livet. Safarirejserne byder på natur og dyreliv i store mængder, ulig noget andet. Den spændende lokalbefolkning og dertilhørende kultur byder også på kulturelle oplevelser, som utvivlsomt vil være prikken over i’et på en safariferie til landet.