Dit hjem skal afspejle dig som person

Der er mange meninger om, hvad god indretning er. Men vigtigst af alt er, at ens indretning afspejler en selv. Hvilken farve væggene skal have, eller om sofaen skal være en ordentlig flyder eller pæn og moderne, er bare nogle af de ting, man skal tage stilling til, når man indretter sit hjem. En af dem er naturligvis dog også loftet, som mange oftest ellers ikke skænker de højeste tanker.  Skal loftet fremstå naturligt og ubehandlet, eller skal træloftet være mere lyst og skabe luft i rummet?     

 

4 virkelig gode årsager til at du skal male dit træloft hvidt

  • Et hvidt loft skaber et mere lyst og åbent rum, da det bedre reflekterer lysindfaldet i dit hjem.  
  • Et hvidt loft afspejler den skandinaviske stil ved at skabe rene linjer og simpelhed i dit hjem.
  • Et hvidt loft får rummene i dit hjem til at syne større, da et lyst loft kan få væggene i rummene til at virke højere og rummene generelt større.
  • Et hvidt loft er populært blandt mange danskere, der ønsker et roligt hjem med godt lysindfald. Det er altid sikkert at go with the flow.

 

Hvilke rum kræver lyse lofte?

Det er en rigtig god idé at male loftet hvidt i rum, som ikke får en helt masse naturligt lys i forvejen. At male loftet hvidt i familiens “leverum” så som køkken eller stue er også en god idé, så vil rummene nemlig virke større og mere rolige. I andre rum som eksempelvis soveværelset, kan det sagtens være ideelt at male en mere mørk farve, da man på den måde kan skabe lidt mere charme og hygge.

 

Mal selv dit træloft hvidt

Du behøver ikke en professionel maler for at male træloftet, selvom det måske ikke er det sjoveste at skulle male loft, hvor man skal stå i timer med strakt nakke og kigge op i loftet. Men du kan sagtens selv male dit træloft! Dog kan det være en god idé at rådføre dig med en professionel, inden du går i gang. Eller du kan også bare få en maler til at gøre arbejdet for dig.