teknologi

Det kan være svært at vælge en tandlæge, og der er mange faktorer, som skal medtænkes, før man træffer sit valg. De følgende råd bør derfor følges, hvis du leder efter en ny tandlæge. Rådene vil pointere de vigtigste aspekter, som der skal tages højde for ved valg af tandlæge.

Klinik med ny teknologi

En klinik med den nyeste teknologi giver optimale muligheder for, at tandlægerne kan benytte de bedste metoder til behandlingen. På denne måde bliver behandlingen effektiv og så lidt omfattende som muligt, så den dermed også medfører minimal smerte. Der skal samtidigt tages højde for klinikkens ressourcer. Det findes blandt andet en ressourcestærk tandlæge i Vedbæksom tilbyder et bredt sortiment af forskellige behandlinger. Således er patienten sikker på at kunne blive behandlet godt på den pågældende klinik.

Tandlæge med faglig udvikling

Tandlæger og klinikassistenter har de nødvendige uddannelser og kvalifikationer, til at tilbyde en god behandling. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at der bør deltages i ekstra kurser til at udvikle de faglige kvalifikationer, så den nyeste viden indenfor tandlægefaget benyttes. Dette sikrer undersøgelser og behandlinger i høj kvalitet. Erfaringsniveau er også vigtigt at bemærke i denne sammenhæng.

Sociale kompetencer

Høj faglighed og meget erfaring er ikke nok. En tandlæge med sociale kompetencer bør vælges, så der er god kundeservice for patienterne. På den måde formår de at passe på de nervøse og utrygge patienter, som lider af tandlægeskræk. De kan på den måde gøre tandlægebesøgene mere attraktive og hjælpe de patienter, som helst vil undgå tandlægebesøg. Trygge rammer skaber samtidigt et tillidsbånd, som fastholder patienterne i at passe de regelmæssige tandeftersyn.

Central beliggenhed

En tandlæge med en central beliggenhed er altafgørende. Det er derfor en god idé at vælge en tandlæge, som befinder sig i nærområdet. Det kan for eksempel være en god idé for dem fra Nordsjælland at benytte en central tandlæge i Birkerød, der er tæt på stationen. Dette gør, at alle patienter let kan transportere sig dertil med cykel og tog, hvis bil ikke benyttes. Det frarådes ofte at man lader være med at tage bilen til tandlægen, da det af sikkerhedsmæssige grunde ikke anbefales at køre bil efter store behandlinger.

Denne vejledning er en hjælp til dem, som skal finde en ny tandlæge. Både faglige og sociale kompetencer skal prioriteres, samt de praktiske aspekter indenfor ny teknologi og central beliggenhed, som gør tandlægebesøgene lettilgængelige. Det er især en fordel, hvis der opstår akutte tandproblemer, hvor der er brug for tandlægehjælp hurtigst muligt. Personlige krav til valg af tandlæge bør naturligvis også prioriteres, men disse råd er de generelle råd, som din tandlæge bør opfylde for at kunne tilbyde den bedste behandling for dig.

Tandlægerne Helle & Kim Nielsen
Hovedgaden 24
3460 Birkerød
Tlf: 45 81 85 85