Få hjælp til have projekterne

Når forårets første solstråler rammer os, og vi kan mærke varmen, så trækker det i de flest af os for at komme ud og i haven og gøre den sommerklar. Det er ofte her, de fleste vælger at gå i gang med de store haveprojekter, hvor hækken skal klippes, træerne skal fældes og der skal måske laves nye bede eller anlægges nye stier i haven. Foråret er det perfekte tidspunkt at gå i gang med de store projekter, da det hverken er for koldt eller for varmt, og haven trænger til en kærlig hånd efter den kolde vinter.

 

Har du svært ved at nå toppen? Lej en lift

Selvom tiden kalder på de store projekter, kan det også hurtigt blive en stor og uoverkommelig opgave. Hvis du skal op i højderne og rense tagrenderne på 1. eller 2. sal, eller du skal beskære trækronerne fra de høje trætoppe, kan du slippe for at betale en professionel til at klare det og i stedet leje en lift. Og heldigvis kan du med liftudlejning skaffe det fornødne materiel på dagsbasis. Her kan du samtidig også pudse vinduerne på 1. eller 2. sal, der normalt er svære at nå, men med liftudlejning bliver det hele meget nemmere.

 

Hvad skal du være opmærksom på ved liftudlejning?

Når du skal have fat i liftudlejning, kan udlejningsfirmaet rådgive dig til, hvilken model du skal leje, for at du får den model, der passer til dit haveprojekt. Hvis din have er smal eller har smalle indgange, kan du med fordel sørge for at leje en lift, der kan komme til, hvor den skal bruges. Derudover er det vigtigt, at du følger udlejningsfirmaets instruktioner, og at du læser vejledningen for, hvordan du bedst bruger liften, så sikkerheden altid er i top.