Brugte campingvogne: Et personligt potentiale

Vi danskere elsker at campere. Der findes nemlig ikke noget skønnere end at trække stikket ud, være sammen med familien og køre sydpå eller over til den nærmeste campingplads med campingvognen bag på bilen. Ikke alle har dog råd til en spritny campingvogn. Heldigvis behøver drømmen ikke at være umulig. Et sjovt og hyggeligt projekt er nemlig at investere i en brugt campingvogn, som du og resten af familien kan istandsætte og gøre helt unik og personlig.

 

Rammen for fremtidige minder

Brugte campingvogne behøver ikke at koste det hvide ud af øjnene, og hvis der gemmer sig en lille indretningsarkitekt og kreativ hobbyist inde i maven på dig, så kræver det ikke meget mere end, at du – eller manden – kan svinge en hammer for at skabe en enestående og hyggelig campingvogn, som kan danne rammerne for mange fremtidige familieminder.

 

Kun fantasien sætter grænser

Renoveringen kan selvfølgelig også være hårdt arbejde, derfor er det en god idé, at hele familien er engageret i projektet. Gå i tænkeboksen med hvad i gerne vil have ud af vognen og snak med børnene om, hvad de drømmer om. Det er kun fantasien, der sætter grænser – og lige netop fantasi har børn jo masser af.

 

Genbrug er guld

Internettet er spækket med salgsannoncer med brugte campingvogne. Et godt sted at starte er hos Ikast Camping & Fritid, da de har et stort udvalg af gode vogne og samtidigt kan hjælpe med brugbare råd, hvis du er førstegangskøber. Men hvorfor egentlig ikke gå hele genbrugs-planken ud og købe interiøret i genbrugshaller og på loppemarkeder? For ud over at du kan få en masse for prisen, så er det også her, at du kan få fingrene i unikke brugsgenstande osv., som kan gøre jeres nye brugte campingvogn endnu mere personlig og hyggelig – så hvad venter du på?