Måske er det ikke de mest kreative tanker, der dukker op i dine tanker, hvis ordet “markise” bliver sagt. Men det er en fejl! For i dag er markiser meget mere end blot en afskærmning fra solen. En markise kommer i alle afskygninger og designs og kan være et fantastisk redskab til at skabe personlighed i dit hjem.

 

Markiseløsninger til alle

Uanset om det er værelsesvinduet, udestuen eller det kæmpe vinduesparti ud til haven, der skal beskyttes fra solen, kan du bruge markiser.
I dag kan du skræddersy dine markiser og selv vælge alt fra stel til størrelsen og farven på dugen, og med hjælp fra teknologien kan man plotte sin drømmemarkise ind på computeren og se, hvordan resultatet vil være, når det er sat op i dit hjem.

Det er klart, at jo mere plads du har i hjemmet, jo flere muligheder for store og lækre markiseløsninger er der. Lad os lege med ideen om en markise i haven.

 

Giv haven en makeover

Hvis du har en have, som du gerne vil give en lækker tilføjelse, er markisen perfekt. En løsning, der giver hygge og personlighed til haven, er for eksempel at sætte en pavillonmarkise op. Så kan du pludselig sidde i midten af haven under din skovgrønne markise, omringet af smukke og frodige bevoksninger og slappe af med en kop kaffe.
En mulighed er også at sætte markisen op i forlængelse med terrassen. Så er der lige pludselig ikke så langt fra køkkenet til udendørshygge i al slags vejr. Der er noget over at sidde og nyde naturen i sommerregnen, og den oplevelse er kun én markise væk.

 

Find den helt rigtige markise

Der findes utallige markiseløsninger, og det kan være svært at finde rundt i en verden af diverse dugfarver og stelstørrelser, men der er hjælp at hente, for eksempel ved markiser.dk.
Virksomheden, der holder til i Køge, kan producere markiser til lige det du mangler og gør det med et smil. Kontakt dem i dag og hør, hvordan din markiseløsning kan komme til at se ud.