Dette indlæg er sponsoreret. 

Vidste du, at man kan beholde sit brillestel og kun skifte glasset?

Nogle gange kan det være dyrt at være en af de personer, som bruger briller. Det gælder især, hvis man ofte er nødsaget til at skifte briller, fordi ens brillestyrke ændrer sig. Er du en af de personer, kan vi anbefale dig at finde en brilleforretning, der tilbyder kun at skifte glasset i dine briller. Der er bl.a. en brilleforretning på Frederiksberg, som tilbyder, at du beholder stellet – og kun betaler for de nye glas.

Har du f.eks. et designerstel, som du nødigt vil udskifte? Så kan du med fordel gøre brug af muligheden for at udskifte dine gamle brilleglas.

 

Udskift brilleglasset i dit gamle stel

Hvis dit stel ikke fejler noget, og du ønsker at beholde det, kan du med fordel kontakte din lokale brilleforretning. Optikerne modtager de nye brilleglas som en slags store linser, de sliber til for at kunne passe perfekt til dit stel.

Behold din nuværende stil uden at gå på kompromis med brillestyrken. Nogle oplever, at de ofte skal udskifte deres glas, hvorimod andre kan gå mange år med samme styrke. Vi anbefaler, du rådfører dig med en optiker, der kan lave en synstest.

 

Gør op med brug og smid væk-kulturen

Det er ikke altid nødvendigt med nye brillestel, hvis du stadig elsker dine gamle brillestel. Med udskiftning af brilleglas kan du gøre op med brug-og-smid-væk-kulturen, som har en negativ indflydelse på miljøet. Hvorfor ikke genbruge brillestellet, som du i forvejen er glad for?

Har du brug for udskiftning af både glas og stel, kan du få et godt tilbud på dine nye briller. Nogle gange kan stellet gøre, at dine nuværende briller ikke længere er optimale. Her er det selvfølgelig nødvendigt at udskifte begge dele – men har du ikke direkte behov for det, er der store fordele at hente ved kun at udskifte brilleglasset.

På den anden side kan du hos nogle brilleforretninger også kun få udskiftet stellet, hvis dine brilleglas stadig passer perfekt til din brillestyrke, men du ønsker andre briller.