Tandblegning

Hvem higer ikke efter det perfekte smil? Når du møder en person, kan et flot og stort smil straks fange din opmærksomhed. Der er desuden også mange fordele ved at have et flot smil, både for din selvtillid og fordi det har en vis tiltrækkende faktor, som giver en positiv reaktion og efterlader et godt indtryk. Der er så mange fordele ved et flot og hvidt smil, at vi i denne artikel, i samarbejde med Enghave Tandklinik, en tandlæge på Vesterbro, har valgt at sætte fokus på netop dette emne. Du kan nemlig også få et flot og stort smil med tandblegning, som stadig den dag i dag er den mest populære kosmetiske tandbehandling du kan få.

 

Tænder bliver gradvist mere misfarvede med alderen. Også rygning, te, kaffe og rødvin kan efterlade misfarvninger og pletter på tænderne. Med tandblegning kan du nu få et naturligt, hvidt smil igen. Tandblegning er en form for kosmetisk tandpleje, som eliminerer enhver form for misfarvning, pletter og pigmentering på tænderne. Det kan efterlade dine tænder, som var de nye og friske, og give dig et flot resultat.

 

Hvordan foregår det?

Der er mange som bliver forvirrede eller som ikke ved, hvordan en tandblegning i virkeligheden fungerer. Og det kan skyldes de mange forskellige måder at få en tandblegning på. Tandblegning kan eksempelvis foregå gennem en procedure, hvor man åbner op for porerne i tandemaljen for at gøre tænderne mere modtagelige overfor tandblegningsgelé. Tandblegning kan også foregå ved hjælp af tandpastaer eller “tandblegnings-kits”. Der findes også tandlæger med speciale indenfor kosmetisk tandpleje, eller tandklinikker som tilbyder det, som en del af deres services. Men da tandblegning kan være en dyr affære, foretrækker mange ofte at holde sig til ovenstående alternative løsninger: Tandblegnings sæt, tandpastaer, tandblegningsstrimler eller lignende.

Afhængigt af graden af misfarvning, og din generelle tandsundhed, kan du frit vælge en hvilken som helst metode til at blege dine tænder med. Dog er det altid en god idé at forhøre dig hos en kvalificeret tandlæge, uanset om det er en tandlæge i København V eller i dit lokalområde, hvis du ønsker et naturligt hvidt smil.

 

Enghave Tandklinik

Enghavevej 61

1674 København V

Tlf: 33 22 04 35