Giv en croquis tegning i gave til bruden eller gommen

De fleste bryllupper fejres på forhånd med en klassisk polterabend både for bruden og gommen. Det kræver ofte planlægning mange måneder i forvejen, og arrangørerne ønsker altid at finde på de bedste aktiviteter for dagen. Det kan dog være svært at finde på den bedste gave og aktivitet for en polterabend. Især hvis du er på udkig efter noget, der ikke bare er de klassiske strip-og-bliv-fuld-polterabender. Det kan være langt sjovere at finde på noget særligt, som både hovedpersonen og gæsterne vil tænke tilbage på langt ud i fremtiden som en sjov aktivitet, der gjorde bruden eller gommen klar til det næste store skridt i livet. En sjov og anderledes gave kan være en croquis tegning til en polterabend. En croquis polterabend er den perfekte gave til både gommen og brude.

 

Gode grunde til at vælge croquis til polterabend

En sjov og anderledes måde at fejre en polterabend på er ved at lade hele forsamlingen lave croquis tegninger. Det er der flere gode grunde til. Det gælder blandt andet følgende:

  • Det er en anderledes måde at være sammen på som gruppe.
  • I får mulighed for at udfolde jeres kreativitet gennem blyantstegning.
  • Det omhandler i høj grad kropspositivisme og kan give jer en mulighed for at øve jer i at se anderledes og mere åbent på forskellige kropstyper.
  • Det er ofte en mere uformel scene, hvor alle kan føle sig godt tilpas – både jer som gæster og jeres brud eller gom.
  • Det er en mere hyggelig og nedtonet aktivitet end at drikke jer fulde hele dagen.

En croquis polterabend sikrer en god atmosfære, hvor I kan have det sjovt og grine af og med hinanden, når I hver især skal udfolde jeres kreative sider og tegne nøgne kroppe.

 

Croquis polterabend til kvinder

Særligt til kvinder er croquis polterabend ideelt. Det handler ikke om strip eller det at seksualisere kroppen, men i stedet om at udvide sit perspektiv på både mande- og kvindekroppen, og om at fordybe sig i kunsten og kreativiteten. Derfor er det også en god aktivitet for kvinder, der har lyst til at lave noget andet og lære sig selv og hinanden bedre at kende. Croquis polterabend kan holdes over hele landet.