Brug det rigtige mundstykke

Rengøringen er for mange af os en sur pligt, men støvsugningen kan blive langt mere effektiv, når du kombinerer det rigtige mundstykke med en effektiv sugeevne.

Har du mange hårde trægulve eller parketgulve i din bolig, skal du bruge mundstykket, der hedder parketmundstykket, som egner sig rigtig godt til hårdt underlag, og som vil effektivisere rengøringen. Her vil der også være hår under mundstykket, som kan gavne indsamlingen af støv.

 

Turbomundstykket til tæpper

Har du mange tæpper i din bolig, som du gerne vil holde rene, så skal du igen bruge det rigtige mundstykke. Især tæpper skal støvsuges effektivt med det rigtige mundstykke til støvsugeren, fordi skidt og snavs har rigtig let ved at sætte sig i tæppernes fibre. Det er især vigtigt, hvis du har børn, der kravler rundt på tæpperne og som har nemt ved at samle bakterierne til sig.
Tæpper er også rigtig gode steder for støv og støvmider elsker at samle sig, hvilket kan være et problem for dem, der døjer med allergi. Her skal du bruge kombimundstykket til din støvsuger, som kan komme ned i fibrene i tæppet og kan komme ind under møblerne.

 

Møbelmundstykket til stofmøbler

Har du møbler i stof, for eksempel velour, hør eller bomuld, kan det være svært at komme støvet til livs. Her anbefales det, at du bruger et møbelmundstykke til din støvsuger, så du kan komme ned mellem puderne og polstringen, og få alt støvet og skidtet med. Møbelmundstykket er meget mindre end de andre mundstykker til støvsugeren, fordi det skal kunne komme til overalt, og har fine hår yderst for at indfange skidt og støv. Derfor er mundstykket også meget alsidigt.

 

Kantmundstykket til paneler og lister

Kantmundstykket til støvsugeren er optimalt til at komme ind i hjørner, fuger og smalle steder og egner sig derfor også perfekt til at støvsuge lister og paneler. Mundstykket til støvsugeren er smalt og langt og kan derfor også bruges til stuk eller loft lister, fordi den ekstra længde er optimal til at nå de meget svære og højre steder, hvor støvet samler sig.

 

Har du husdyr?

Husdyr skaber desværre en masse støv og snavs. Hvis du gerne vil hår fra dine husdyr til livs, så er turbomundstykker til støvsugeren den bedste løsning. Du kan bruge turbostykket både til møbler og tæpper, så du får alle hår med op fra sofaen. Turbostykkerne er ekstremt effektive og en investering værd til din støvsugning.

Du kan få alle dine mundstykker til støvsugeren hos Repart og finde diverse andre reservedele til alle hårde