Dette indlæg er sponsoreret. 

Hvis du står og skal i gang med en tilbygning, kan det være, at du er interesseret i at spare penge på din entreprise. Hos Ideernes.dk er vi fyldt med gode idéer, og til denne artikel har vi snakket med en professionel murermester for at få de bedste råd til dig, der ønsker at spare penge på tilbygningen. Vi har nemlig rådført os med en murermester i Haderslev med mange års erfaring, som er kommet med konkrete råd til dig, der skal bygge til en eksisterende ejendom. Læs vores 3 bedste spareråd herunder.

 

  1. Forbered din bolig på tilbygning

    Murermesteren fortæller, at der er noget forarbejde, som du kan klare på egen hånd. Det er her vigtigt, at du ikke springer ud i projekter, som du som privatperson ikke må udføre. Du kan dog sagtens rive vægge ned på egen hånd eller klare noget af færdiggørelsen selv. Det er afgørende her, at du har et godt fundament. Derefter kan du f.eks. vælge at male den færdige tilbygning selv og spare penge.

 

  1. Få en basis tilbygning
    Et andet sted, hvor du kan spare mange penge, er på selve udformningen af tilbygningen. Hvis du indhenter et tilbud på en basistilbygning, er det lettere at forhandle efterfølgende. Bed din lokale murermester om et tilbud på en basistilbygning, hvorefter du kan forhandle dig til en pris, hvis du har yderligere ønsker til tilbygningen.

 

  1. Indhent forskellige tilbud

    Det vigtigste råd fra murermesteren er, at du bør sætte krav til firmaet. Du må gerne kræve noget af dem, og derfor er det også det allerbedste, hvis du indhenter tilbud fra forskellige murermestre. På den måde kan du sammenligne priser, kvaliteter, materialer og lignende – og få derfor mere for dine penge.

 

Billige materialer er ikke en god besparelse

Mange kan blive fristet af at købe billigere materialer. Og det er også helt forståeligt. Murermesteren anbefaler dog, at du ikke køber de billigste materialer, fordi de i det lange løb kan ende med at være den dyre løsning.

Hvis du vælger billige materialer, og de skal udskiftes efter få år – så bliver løsningen dyrere end måske først antaget. Invester derfor i langtidsholdbare løsninger i stedet.