Dette indlæg er sponsoreret. 

Badeværet er det rum i huset, vi unægtelig bruger hver eneste dag. På trods af dette er der en generel tendens til at udskyde eller måske slet ikke gøre noget særligt ud af indretningen hertil. Hvilket er super ærgerligt taget al den tid, vi bruger der, i betragtning. Derfor har vi samlet et par og råd og fifs til, hvorledes du kan gøre dit badeværelset til et hyggeligt sted at være uden det ruinerer økonomien.

 

Brug genbrugsguld

Hvis du begiver dig på jagt i et par genbrugsbutikker, vil du hurtigt åbenbares for en masse skatte, du aldrig ville kunne finde i de almindelige kædebutikker. Derudover er der i øjeblikket en genbrugstrend kørende, hvor det er ’in’ at være bæredygtig, hvilket har gjort det meget mere almindeligt at købe ind i genbrugsbutikker. Finurlige spejle, gamle ølkasser, som kan bruges til plantekasse eller måske fine klinker til badeværelsesvæggen, er bare eksempler på ting, der kan give dit badeværelse sjæl på en smuk, stilfuld måde.

 

Hiv fat i din lokale VVS’er, hvis du skal renovere

Hvis du står overfor en mere omfattende renovation, er det helt klart at anbefale, at du får hjælp af din lokale VVS’er til renoveringen af badeværelset, således smårenoveringer sker efter bogen. På denne måde er du sikret et godt og holdbart resultat, du kan nyde godt af mange år frem. Det vil være så ærgerligt, hvis du skyder en masse gode arbejdstimer i et badeværelsesprojekt, som alligevel ikke holder i længden.

Hvis først eventuelle konstruktionsfejl skal fikses og derefter laves på ny, vil regningen med stor sandsynlighed blive langt større, end hvis du bare erkendte egne evner fra start og fik anskaffet en VV’ser.

Det er helt utroligt hvad mindre renoveringer kan gøre ved badeværelset, og hvor overraskende lidt, der skal til, før det føles som et helt andet rum!