Den moderne udestue har glasfacader

Tiderne skifter, og den traditionelle udestue har efterhånden taget et skridt tilbage til fordel for den transparente efterkommer. At få bygget et orangeri, et glashus eller anden påbygning med glasfacader er blevet mere populært, og bringer også mange fordele med sig, som man hurtigt vil finde uundværlige, når først de er blevet en del af ens hjem.

En udestue er en påbygning, og selvom det også bringer begrænser med sig, tillader det også helt unikt, at man kan bygge hele facaden i glas. Så hvorfor ikke udnytte den mulighed?

 

Luk naturen ind året rundt

Den store og åbenlyse fordel ved en udestue af glas er nok også den første fordel, som du tænker på: grænsen mellem hjem og natur bliver mindre. Med udsigt til det grønne område i dit hjem får du en helt unik atmosfære, som hverken et almindeligt rum eller en traditionel udestue ville kunne give dig. Det fantastiske lysindfald er desuden godt til både dyrkning af planter- og af den gode stemning.

Med et varmeanlæg som f.eks. en radiator eller en hyggelig brændeovn har du desuden en smuk udestue, som også kan bruges året rundt. En udestue med glasfacader kan dermed danne rammerne for både sommerens brunchsøndage og vinteraftener med varm kakao.

 

Ingen vedligeholdelse

Udestuer konstrueres sædvanligvis i aluminium og plast. Hvilken af disse to, du ønsker netop din udestue til at være lavet ud af, er helt op til dig. Fælles for dem begge er nemlig, at de næsten ikke kræver nogen vedligeholdelse – andet end lidt vinduesrens til glasset fra tid til anden.

Lav en tilbygning med glasfacader, og slip for at koncentrere dig om andet end at nyde udsigten fra din udestue. Det skal trods alt ikke være et arbejde at slappe af i sit eget hjem.