DIY forbedringer i hjemmet

Føler du dig som en snedker derhjemme, når der skal laves ting i hjemmet? Så kommer der her en lille guide til, hvordan du kan få lov til at udfolde dig. Det er altid godt med en person i hjemmet, som kan gå og lave nogle projekter selv. Det er en fantastisk følelse at give gamle ting nyt lyv, og det er derfor vi har lavet denne miniguide.

 

Find ting i hjemmet

Der er mange ting i hjemmet, du kan bruge til, gør det selv forbedringer. Det kan for eksempel være paller, gamle stiger eller frugtkasser. Pallerne kan bruges til sofaborde eller daybeds ude på terrassen. Du kan lave en hylde af din gamle stige ved at udskifte trinene med træplader, hvor der så kan opbevares ting. Du kan bruge frugtkasserne til at lave nogle hylder til gulvet. Det er kun fantasien, der sætter grænser – og dine evner selvfølgelig.

 

Brug genbrug

Hvis du ikke har noget derhjemme, som trænger til en kærlig hånd, men du alligevel mangler et projekt, så kan det være en god ide at gå i genbrug. I genbrug findes der mange fantastisk ting, som folk af en eller anden mærkelig grund har smidt ud – måske følte de sig ikke som en snedker derhjemme. Det kan dog vise sig at være dit held.

 

Søg hjælp

Hvis du er i tvivl, om du kan bruge de ting, som står og samler støv, så er YouTube din ven. Søg på det – det kan være, at andre har genbrugt og renoveret det samme, som du har til rådighed. Det er ingen skam at søge inspiration. Hvis du ikke er en haj til YouTube, så kan du også kontakte en snedker. Så kan du rådføre dig i forhold til dit næste projekt. En snedker har måske nogle sjove vinkler eller ideer.

 

Så er der vist ikke andet at sige end god fornøjelse.