Alger på fliser og terrassen

Det er ikke særlig klædeligt med grønne alger på fliserne eller terrassen. Det er selvfølgelig en smagssag, men er du træt af de grønne monstre, kan de sagtens bekæmpes. For at forebygge forekomsten af alger og algesporer – hvad end det er på fliserne, flagstangen eller taget – så bør du behandle dem to gange om året. For at fjerne alger kan man bruge et algemiddel, som slår algerne ihjel, så de derefter kan skylles væk med vand. Det kan dog være noget af et knoklearbejde at skulle fjerne algerne på denne måde, men du kan også gøre brug af en højtryksrenser, der effekt, nemt og hurtigt hjælper dig af med algerne.

Højtryksrenser – et effektivt middel til fjernelse af alger

En højtryksrenser er et godt middel til at få rengjort de udendørs arealer, hvor algerne sætter sig. Dog er det vigtigt at være forsigtig med brugen, da forkert brug kan medføre ujævne overflader og dermed endnu flere alger i de områder, du spuler. På fliser og overflader af træ, granit og beton er der risiko for, at overfladen bliver ujævn, hvis du går for groft til værks. Vær derfor lidt ekstra forsigtig på disse områder, men det kan sagtens lade sig gøre at spule under det rette tryk.

Vandpolering

Nu hvor du allerede er i gang med den store udendørsrengøring, så kunne din bil eller motorcykel måske også trænge til at blive restaureret og rengjort. Her kan du med fordel bruge vandpolering til at gøre de enkelte dele på bilen eller motorcyklen rene. En vandpolering er en meget skånsom måde at rengøre din mekanik på, eftersom der ikke gøres brug af unødvendig kemi. Det rene vand under lavt tryk gør arbejdet nemt.