Dette indlæg er sponsoreret. 

Mange mennesker kan godt lide et personligt udtryk i deres indretning. Det kan både være i form af specifikke møbler eller placeringen af disse, men det kan også være gennem pynteting. Her kan for eksempel nævnes tæpper eller puder. Betræk til disse kan kreeres på mange forskellige måder. En af dem er ved at lave patchwork. Derfor kan du med fordel besøge en patchwork butik, for at se hvilke specielle mønstre du kan finde, der kan give dine sofapuder et helt nyt udtryk.

 

Værd at vide om patchworkteknikker

Patchwork kan laves på forskellige måder og med flere teknikker. Her er et overblik over disse:

  • Patchwork generelt går ud på at sy forskellige stofstykker sammen og på den måde skabe et unikt mønster.
  • Quiltning – her vatterer eller udstopper man det rum, der opstår mellem to lag stof, og det henviser ofte til dyner, puder eller vattæpper.
  • Syr man med kastesting, ligger stingene på lige eller på skrå.
  • Man kan også bruge den såkaldte stampsteknik.

Ved at bruge de forskellige teknikker, får dit patchwork varierende udtryk, så du kan skabe præcis det, der passer til dig. Du kan også lære mere i en patchwork butik.

 

Det skal du bruge til patchwork

I en patchwork butik kan du købe alt det udstyr, du skal bruge for at lave patchwork. Det gælder følgende ting: Symaskine, lineal, kniv, skæreunderlag, stof, tråd. Har du alle disse ting, kan du gå i gang med dit patchwork projekt og udfolde din kreative side.

 

Patchwork butik i Aalborg

Et eksempel på et sted, hvor du kan finde en patchwork butik, er i Aalborg. Her kan du finde de forskellige ting, du skal bruge for at komme i gang. Derudover kan du få gode råd og inspiration til at lave dit eget projekt.