Har du endelige besluttet dig for, at du vil have lavet en tandretning, men synes du, det kan være for grænseoverskridende, at du som voksen skulle have togskinner på i offentligheden? Så er der her den perfekte løsning til dig!

I stedet for den traditionelle metalliske togskinne, kan man i dag nemlig få lavet en diskret og professionel Invisalign i København. Invisalign er også kendt som den usynlige bøjle, og er et produkt mange voksne tyer til, hvis de vil have rettet op på deres tænder.

Invisalign har samme formål som den traditionelle togskinne: at rette tænderne op. Der er dog nogle klare forskelle, som gør det mere behageligt og komfortabelt med Invisalign, frem for togskinner.

Ved at vælge Invisalign, vil du til at starte med, blive indkaldt til en konsultation hos tandlægen, hvor du og tandlægen vil gennemgå hele forløbet. Der vil blive taget røntgenbilleder af dine tænder, så de kan producere selve skinnen til at rette dine tænder op. Denne skinne er lavet specielt og specifikt til det enkelte individs tandsæt.

Derudover vil tandlægen lave en 3D video, hvori du vil kunne se hele processen på forhånd, og herved også det endelige resultat.

Dét, der nok er mest specielt ved Invisalign er, at man kan tage skinnen i og ud efter eget ønske. Det vil sige, at skal man til et event nogle timer i løbet af dagen, kan man sagtens tage bøjlen ud, uden det vil have nogen effekt på processen. Dog er det anbefalet, at du skal have skinnen på i 20-22 timer i døgnet.

Derudover vil der løbende blive produceret nye skinner til dine tænder, efterhånden som dine tænder begynder at rette sig op. Du skal ca. have nye skinner hver anden uge, og disse vil blive udleveret til dig i forbindelse med dine kontrolbesøg hos tandlægen.

Er dette en tandretning, du synes lyder interessant, og måske synes kunne være noget for dig, kan du kontakte en erfaren tandlæge i Rødovre og booke en tid til konsultation, så i kan få sat processen i gang. Denne vil også kunne fortælle mere detaljeret om processen, og vil kunne guide dig specifikt til, hvordan du opnår det bedste mulige resultat.

Rødovre Tandlægerne
Tårnvej 55
2610 Rødovre
70 87 90 76

http://www.roedovretand.dk/usynlig-boejle/invisalign/

www.roedovretand.dk