Dette indlæg sponsoreret.

Er du helt vild med at bruge dine hænder? Hvorfor så ikke kaste dig ud i at bygge dit næste møbel selv? Det er efterhånden blevet meget populært at lave sine egne møbler – og dette med god grund. Med hjemmelavede møbler er du nemlig sikker på at få noget autentisk og unikt til dit hjem – noget du ikke lige kan gå ud og købe i IKEA.

Efter det hårde arbejde, vil du højst sandsynlig også opleve en stolthed og tilfredshed over at være lykkedes med dit projekt. Tilmed kan du spare penge ved at gøre det selv, og du kan involvere din familie eller din ven, så projektet bliver et fællesprojekt.

 

Billige løsninger til opfriskning af hjemmet

Det behøver ikke at være dyrt at friske sit hjem op. Selvom du er studerende og pengene er knappe, kan du sagtens få råd til at ændre din boligs indretning. Et oplagt sted at gå på jagt efter nye ting til dit hjem er i genbrugsbutikker og til loppemarkeder. Her er et stort udvalg af billige møbler og nips.

Du kan også tage i et byggemarked og købe billige materialer, som du selv kan sammensætte. Den helt store trend er at lave møbler af paller, som kan købes billigt i byggemarkeder. Alt du behøver er en håndfuld skruer og en skruemaskine, og herefter kan du sammensætte pallerne, så de får forskellige funktioner, f.eks. som et sofabord eller som ben under sengen.

 

Find inspiration på YouTube eller kontakt en tømrer

Mangler du inspiration til dit næste projekt, så er der hjælp at hente på nettet. YouTube er et godt sted at starte, da der her findes masser af videoer, der viser og forklarer, hvordan du kan gribe et specifikt projekt an. Bliver opgaven lidt for svær og uoverskuelig, så kan du kontakte en tømrer og få vejledning og hjælp.