Sådan finder du de rette betonelementer

Det kan faktisk være overraskende uoverskueligt at finde rundt i valgmulighederne når der skal findes betonelementer til dit næste byggeprojekt. Der er nemlig flere forskellige end man lige skulle tro – lige fra de grundlæggende bjælker, søjler og vægge, til det helt specifikke som f.eks. elevatorskakte og tribuneelementer. Det er altså ikke så simpelt som at sige “jeg skal bruge betonelementer til et hus”. Det afhænger stærkt af din opgave, hvilke betonelementer du vil skulle have fat i.

Totalløsning – Konstruktion. Levering. Montage

Når man kombinerer vældet af muligheder med det faktum, at elementerne også vil skulle fragtes og monteres, kan beton alene hurtigt blive et større projekt. Derfor er det ofte en fordel at vælge en totalløsning, som dækker over både konstruktionen, leveringen og monteringen af elementerne. Det sparer dig, som bygherre over dit drømmeprojekt, for en stor del af det større arbejde – hvilket tillader dig at fokusere på det der er vigtigt for dig.

Vælg en leverandør med ekspertise og erfaring

Det er selvsagt vigtigt, at man vælger den rette leverandør til totalløsningen. Udover at kvaliteten og udvalget bør være i top, er erfaring også utroligt vigtigt. Med den rette (mængde af) erfaring, vil leverandøren ikke blot kunne hjælpe dig med det praktiske. De vil også kunne rådgive dig om, helt præcist hvilke betonelementer som du ville skulle bruge i dit byggeprojekt.
Sørg især for, at leverandøren har erfaring med byggeprojekter i samme skala som dit; hvis du skal bygge en lagerbygning, men de kun har erfaring med mindre bygninger, kan det nemt gå begge veje. Med en pålidelig leverandør er du også sikret, at leveringsaftalen bliver overholdt.