Tandlægebesøg kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, men der er heldigvis forskellige måder at gøre tandlægebesøgene lidt billigere på. Det er de færreste tandklinikker, som direkte tilbyder rabat, men der er forskellige måder at spare penge på. Tandlæger ønsker naturligvis det bedste for deres patienter, og hos en prisdygtig og billig tandlæge i Odense S kan de finde den bedste og billigste løsning for at hjælpe deres patienter mest muligt.

Tandlægeudstyr

Invester i forebyggende behandlinger

Den billigste måde at klare sig igennem tandlægebesøgene er faktisk ved at besøge tandlægen op til flere gange om året. Gennem regelmæssige tandeftersyn er det muligt for tandlægen at undersøge tænderne og opdage eventuelle problemer med tænderne i god tid. Sådan er det blandt andet muligt at opdage et begyndende hul i en tand inden, at tanden bliver ødelagt. Gennem forebyggende behandlinger er det derfor muligt at slippe med færre, mindre og billigere tandbehandlinger. Det er desværre ikke muligt at garantere, at der ikke opstår akutte tandproblemer, men de forebyggende behandlinger reducerer risikoen for tandproblemer meget. Til de regelmæssige tandeftersyn er det også muligt at blive opmærksom på mangelfulde dele i tandrutinen, så man på den måde selv kan være med til at undgå tandproblemer.

Få ordnet alle tænder på én gang

Der er ofte standardgebyrer på eksempelvis lokalbedøvelse og røntgenbilleder af tænderne, som for det meste er nødsaget til at gennemføre diverse behandlinger. Det kan derfor både være en økonomisk og tidsmæssig fordel at få alle tænderne ordnet på samme tid. Det kan blandt andet dreje sig om gamle kroner, som alligevel skal udskiftes inden for den næste årrække. Så kan det hurtigt betale sig at få udskiftet alle kronerne samtidigt, så alle tænder fungerer perfekt igen. Det kan være en stor økonomisk udskrivning at få ordnet alle tænder på én gang, men det vil stadig være langt billigere end at få dem ordnet gradvist gennem årene. Valg af materiale skal også nøje overvejes. Det er sjældent en god idé at vælge det billigste materiale, hvis det allerede skal udskiftes få år efter. Vælg derfor i samarbejde med tandlægen et slidstærkt materiale med god holdbarhed.

Få en mindre regning fra tandlægen

Selvom der sjældent er tale om direkte rabatter hos tandlægen, så kan man selv være bevidst om tændernes sundhed og følge de vejledende retningslinjer, som tandlægerne har fastsat. På den måde er det muligt, at patienten og tandlægen samarbejder om at bevare et sundt smil uden problemer. Det kræver blot, at patienten forstår vigtigheden af at passe de regelmæssige tandeftersyn. Hvis uheldet er ude, så er det en fordel at snakke hele behandlingsforløbet igennem med den vejledende tandlæge fra Odense, som vil hjælpe med den bedste og billigste løsning for problemet.

 

Tandlæge Ulrik Højgaard Hansen

Svendborgvej 89

Odense S, 5260

66 14 37 06