Den bedste tandlæge i Aalborg blogger i dette indlæg på ideernes

Tandregulering

Alle ønsker at have et flot smil, når du ser godt ud, stiger din selvtillid meget og det gør at du altid viser din bedste side både på jobbet og derhjemme. I dag er det ikke umuligt at opnå det smukke smil du er ude efter. Du behøver blot at få en tid hos en god special tandlæge og bede dem om at få rettet dine tænder.

Special tandlæger

 

Odontologer er en niche indenfor tandlægevidenskab, som beskæftiger sig med forskydning af tænderne og bruger f.eks. metalbøjler og andre redskaber til at rette på dine tænder. Overordnet set kan man sige at odontologer laver tandregulering og de bruger cirka 3 år for at videreuddanne sig selv som specialtandlæger.

Hvad kan man forvente af et besøg hos din tandlæge i Nørresundby?

Først og fremmest kan du forvente at specialtandlægen bruger den nødvendige tid på at sætte sig ind i dit tandsæt. Her vil der være en detaljeret gennemgang af din mund, med det formål at vurdere din profil og dine behov for tandregulering. Du kan forvente at der bliver taget røgen billeder, profil billeder forfra, bagfra og fra siden. Dernæst skal du bide i en skinne hvor du skal afgive et aftryk af dit tandsæt. Dette bliver brugt for at vurdere hvordan din behandling skal foretages senere hen. Til sidst vil de fortælle dig om varighed af tandreguleringen, udgifterne til behandlingen og er du enig med dette, vil du bliver indkaldt til yderligere undersøgelser og samtaler.

Har du et sygesikring, er det godt at medbringe på første dag. Det vil hjælpe tandlægen med at bedregne hvor meget du kommer til at betale totalt og dermed kan du afgøre om du har råd eller ej til behandlingen.

Det er vigtigt at du følger med i dit barns udvikling i forhold til deres tænder og hvordan de udvikler sig. De fleste børn har brug for tandregulering i mindre eller højere grad. Nogle børn kan sagtens leve uden nogen form for regulering, hvor andre har brug for det. Det er et problem som man skal tage sig af så tidligt så muligt, således at barnet ikke følge sig besværet af behandlingen. Mange undersøgelser viser desuden at en tidlig behandling i et barns liv, gør hele processen og resultatet meget mere effektivt.
Tandlægerne i Gug ApS
Sønder Tranders Vej 16
9210 Aalborg SØ
Telefon: 98 14 17 55