Find den rigtige tandlæge

Når du leder efter en ny tandlæge, så bør dit udprægede fokus ligge på kvaliteten af af tandlægens arbejde. Således bør du vælge din tandlæge med omhu, præcis som du ville vælge en almindelig læge, psykolog etc. Det bedste du kan gøre for dig selv er, at finde en person som du føler dig meget tryg ved. Personalet bør ligelede være professionelle, imødekommende og servicemindede.
Du kunne tilbringe år, hvis ikke årtier med den rigtige tandlæge, så beslutningen skal træffes på det helt rigtige grundlag. Der er flere forskellige faktorer der bør spille ind, når du skal vælge en ny tandlæge. Disse vil vi, sammen med den gode tandlæge på Østerbro, forsøge at kortlægge for dig i nærværende indlæg.

tandlægefobi

Indsaml erfaringer og gode oplevelser

Det første du bør gøre er, at konsultere både venner og familie omkring deres oplevelser hos tandlægen. Spørg for eksempel om, hvor de går til tandlægen, hvad de kan lide hvad netop deres tandlæge og kan de lide personalet i den pågældende klinik? Når du stiller spørgsmål som disse, skaber du dig selv et godt udgangspunkt for at vælge en god og pålidelige tandlæge. Hvis nogle af dine venner i den forbindelse har både godt og skidt at sige om en pågældende tandlæge, så må du selv foretage en individuel prioritering og vurdering af dette.

Vurder klinikken og personalet

At du føler dig godt tilpas og velkommen i en tandlæge klinik bør have stor betydning for dit valg af tandlæge. Klinikken bør selvfølgelig altid være ren, og det ansatte personale bør altid være professionelle og imødekommende, og sikre dig at du får en så god, personlig oplevelse som overhovedet muligt.

Faciliteter

De faciliteter der er til rådlghed i klinikken bør også have en betydning for dit valg af tandlæge. Sørg for at få afdækket hvilke typer af behandlinger din ønskede klinik tilbyder, og undersøg også gerne om hvilken typer af tilskud der er tilgængelig i klinikken. Hvis du er studerende, kan du med fordel også undersøge om klinikken tilbyder studierabat. Kig også på, om venteværelset fremstår professionelt og imødekommende. Er der eksempelvis magasiner, aviser og fjernsyn i venteværelset?

Sidst men ikke mindst, så skal din tanlæge også gerne være nem at komme til. Det betyder noget, at du kommer afsted regelmæssigt til tandlægen. Derfor bør du vælge en klinik, der er nem at komme til. Både i bil, men også med det offentlige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *